Γενικοί Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι Χρήσης

 

Γενικοί Όροι Χρήσης:


Όλα τα προϊόντα, τα οποία βρίσκονται σε απόθεμα, μπορούν να παραδοθούν μέσω της εταιρείας courier ”ΕΛΤΑ” με αντικαταβολή, ο έλεγχος των οποίων γίνεται αμέσως μετά την παραλαβή τους από τον κούριερ για την επιβεβαίωση της ακεραιότητάς τους.
Τα προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται σε απόθεμα παραδίδονται κατά την αναγραφόμενη ημερομηνία, στις πληροφορίες του εκάστοτε προϊόντος, για κάποια από τα οποία απαιτείται αυστηρά προκαταβολή (π.χ. φωτιζόμενα όργανα).
Για ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως π.χ. προφυλακτήρες, ο τρόπος πληρωμής μέσω αντικαταβολής στην μεταφορική εταιρεία δεν είναι αποδεκτός, παρά μόνο η προπληρωμή μέσω συστήματος Paypal ή τραπεζικού λογαριασμού ολόκληρου του ποσού.
Για όλες τι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από την επικράτεια της Ελλάδος, η προθεσμία παράδοσης είναι δύο (2) εργάσιμες ημέρες και για τα νησιά τρεις (3). Ενδέχεται να υπάρχουν ελάχιστες καθυστερήσεις, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας (π.χ. καιρικές συνθήκες, απεργίες εταιρειών μεταφοράς, ΚΤΕΛ κτλ.).
Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν πάντοτε τους πελάτες και εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων, τα οποία υπολογίζονται στην παραγγελία ή ακολουθεί πάντοτε τηλεφωνική ενημέρωση για το ακριβές κόστος μεταφοράς τους.
 * Ορισμένες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας ενδέχεται να είναι ενδεικτικές και να υπάρχει μικρή απόκλιση από το πραγματικό προϊόν, εξαιτίας μη έγκαιρης αλλαγής τους ή αλλαγή της περιγραφής τους από τον παραγωγό κτλ. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα δυσφήμισης και επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών.
Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:


Όροι και κανονισμοί συμβάσεων για αγοραπωλησία εξ’ αποστάσεως βάσει του κανονισμού προστασίας των χρηστών μεταξύ της εταιρείας 
AUTOBASE από τη μια πλευρά και από την άλλη – το φυσικό πρόσωπο που συμφωνεί στους ισχύοντες κανονισμούς, όρους και προϋποθέσεις, προσφωνημένο σε συντομογραφία χρήστης, σε σχέση με το εμφανιζόμενο και προς αγορά προϊόν, από τα προτεινόμενα προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού ιστοτόπου AUTOBASE.GR.
Η εταιρεία 
AUTOBASE φέρει το δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει το περιεχόμενο και τον τρόπο πρόσβασης σε πληροφορίες, όπως και να τερματίσει τη χρήση σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, σε λανθασμένες χρήσεις κ.τ.λ., που αντιτίθενται στη νομοθεσία της χώρας.
Οι ακόλουθοι όροι χρήσης της ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται και ισχύουν ως κανονισμοί των σχέσεων μεταξύ της εταιρείας 
AUTOBASE και των χρηστών, που επισκέπτονται ή χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο:
1. Σε περίπτωση χρήσης αυτού του ιστοτόπου, εσείς αυτόματα και οικειοθελώς δηλώνετε ότι συμφωνείτε και συμμορφώνεστε προς αυτούς τους κανονισμούς, όρους και προϋποθέσεις.
2. Δυσφήμιση
Βάσει του κανονισμού προστασίας χρηστών και των δικαιωμάτων των εμπόρων, ο χρήστης ο οποίος έχει προβεί σε ηλεκτρονική αγορά από τον ιστότοπο 
AUTOBASE έχει το δικαίωμα δυσφήμισης σε περίπτωση :
– πρόκλησης ελλείψεων•
– ελαττωματικού προϊόντος•
– αναντιστοιχίας με το διαφημιζόμενο προϊόν •
– που κατά τη μεταφορά το προϊόν έχει υποστεί ζημιές (σε αυτή την περίπτωση τα παράπονα πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά την παραλαβή του προϊόντος, κατά την εξέταση του προϊόντος, πριν την πληρωμή και πριν την αναχώρηση από το γραφείο, της εκάστοτε εταιρείας μεταφοράς αγαθών, επειδή τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και η ταχυμεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει τις καταστροφές, εξαιτίας της ασφάλισής τους. Η εταιρεία 
AUTOBASE, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για σπασμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα, μετά την αποχώρηση από το γραφείο της εταιρείας courier)•
– έχει αθετηθεί εκ των προτέρων η ημερομηνία παράδοσης κατόπιν συνεννοήσεως.
3. Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής, αφού αναφέρει κύριες αιτίες, και αφού τηρηθούν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
Πολύ καλά διατηρημένη εμπορική όψη, πλήρως φυλαγμένη συσκευασία – αγρατσούνιστη, να μην έχει κανένα σημάδι χρήσης, να μην έχει υποστεί αλλαγή η πληρότητά της, να είναι πλήρως ακέραιη και λειτουργική.
Να μην υπάρχουν εμφανείς βλάβες, που έχουν προκληθεί από μη ορθή χρήση.
Φυλαγμένη γνήσια συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ, σε περίπτωση που περιλαμβάνει τέτοια.
4. Στην άνωθεν περίπτωση, τα έξοδα μεταφοράς και επιστροφής του προϊόντος, στην εταιρεία
AUTOBASE, επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
5. Η εταιρεία 
AUTOBASE, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, για βλάβες που έχουν προκληθεί, εξαιτίας χρήσης των προτεινόμενων από εμάς προϊόντων, κάθε ένα από τα οποία απαιτεί εγκατάσταση από εξειδικευμένο συνεργείο.
Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες (εξαρτάται από τους όρους και προϋποθέσεις της εκάστοτε εταιρείας μεταφοράς υλικών αγαθών).


Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε στην ιστοσελίδα της 
AUTOBASE είναι ασφαλή, προστατεύονται και απαγορεύεται η κοινοποίηση ή εμφάνισή τους προς τρίτους, μη εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Επωνυμία: AUTOBASE
Έδρα:
VIES:

Λογαριασμός IBAN: 

Καλάθι
Sign in

Δεν έχετε λογαριασμό;

Λογαριασμός
0 items Καλάθι